ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

p1 Kotak/20 paket
1 Kotak = RM110 (SM) / RM115 (SS)
2 Kotak = RM200 (SM) / RM210 (SS)
Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic. Terbukti berkesan! Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda. Perasa epal ada collagen untuk anti aging.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. Minum penuh kesabaran dan istiqamah. Hasilnya pasti mantap dan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

  • Menjadi kenyang 8 jam.
  • Hari pertama berat dah turun.
  • Membuang toksin.
  • Melicinkan kulit.
  • Membaiki hormon.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Memudarkan jeragat.
  • Memutihkan kulit

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

  • caraCampur dengan air biasa 200ml, kemudian shake.
  • Ambil sebelum sarapan (1 hari sekali).
  • Wajib minum 3 liter air sehari
  • Sila kurangkan pengambilan kafien, kerana akan mengurangkan tindak balas anti aging (collagen) dalam badan.
2Ini ialah pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Bukan gemuk kerana mengandung. Bukan gemuk selepas bersalin. Tapi gemuk selepas bertahun-tahun bersalin. Bukan edit, bukan camera trick. Sapa yang mengenali beliau. Tahu bagaimana beliau sebelum berwajah baru. Product Royal Slim Lishuo Magic adalah product yang mempunyai kelulusan MAL (KKM) dan baru di pasarkan.

39Tak percaya? Enot makin kurus! Enot dah turun 16KG dari berat badan asal setelah mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic hampir sebulan dan masih dalam proses menurunkan berat badan. Enot happy dan masih minum Royal Slim Lishuo Magic. Enot pengguna yang yakin dengan kami. Anda bagaimana? Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

15 ariSOALAN LAZIM ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :
  1. Ibu menyusu boleh ambil Royal Slim Lishuo Magic tak? – Boleh
  2. Boleh ke ambil Royal Slim Lishuo Magic kalau ada ambil supplement lain? – Sebaiknya jarakkan pengambilan supplement lain dalam 8 jam.
  3. Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil Royal Slim ni? – Untuk pesakit darah tinggi yang tidak kronik boleh mengambilnya.
  4. Apa bahan utama Royal Slim Lishuo Magic? – Ekstrak Epal dan beberapa lagi herba lain.
  5. Royal Slim Lishuo Magic ada KKM dan HALAL tak? – Royal Slim Lishuo Magic mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM
  6. Berapa lama baru nampak kesan? – Seawal 10 hari pengambilan Royal Slim Lishuo Magic.
  7. Royal Slim Lishuo Magic ni betul-betul ke berkesan? – Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3x kuasa membakar lemak.
  8. Ada side effect tak bila ambil Royal Slim ni? – Takde cibir birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja.
  9. Macam mana nak minum? – Ambil sebelum bersenam / sebelum makan sehari sekali. Nak cepat 2x sehari.
  10. 1 box Royal Slim Lishuo boleh tahan berapa lama? – 1box = 20 sachet. 20 sachet = 20 hari.
TESTIMONI ROYAL SLIM LUSHUO MAGIC :
12 3 45 6 7 89 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40Cara Buat Pesanan

Langkah 1:
Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut di atas nama RAFIDAH BINTI MOHD BIKAN,

mbbMAYBANK : 551306719859

cimbCIMB : 01080026490529

Langkah 2:
  • Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang dipesan.
  • Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke cantikidamanbeauty@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.

Langkah 3:  
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp/viber ke 0127129287,

  • NAMA BANK :
  • MASA TRANSFER / CASH DEPOSIT :
  • JUMLAH BAYARAN :
  • PRODUK :
  • NAMA :
  • ALAMAT :
  • NO. TEL :

Related posts:

Comments are closed.