EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION

1000 copy

BUKAN SEKADAR PERTUKARANAN NAMA UNTUK MENARIK PERHATIAN PELANGGAN MALAH EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION PEMBAWA SERIBU PENGERTIAN MAKSUD DISINI.
EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION MEMPUNYAI PENAMBAHAN 50% KANDUNGAN PURE GLUTATHIONE DENGAN EKSTRAK KOLAGEN BERSERTA VITAMIN C DAN VITAMIN E UNTUK KULIT PUTIH MENAWAN TANPA SEBARANG EFEK NEGATIF BERSAMA NILAI PH SETANDING UNTUK NEGARA MALAYSIA IAITU PH 5.5-7.0.
EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION (HAND & BODY) PERTAMA DI MALAYSIA DIIKTIRAF OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM).
EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION SETELAH MELAKUKAN KAJIAN RAMBANG MAJORITI RAKYAT MALAYSIA TERLALU OBSES TENTANG KECANTIKAN KHASNYA MEMUTIHKAN KULIT WAJAH.
Fungsi Extra Glutathione Amazing Lotion 1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan dimana boleh memecahkan warna tompok2 hitam diatas kulit supaya ianya lebih sekata kapada warna asal kulit. 2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV. 3. Membekalkan nutrisi kepada kulit ianya boleh menghaluskan,mencerahkan,menyerikan dengan formula pemutihan. 4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak rose segar sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

5. Tidak berlendir atau berminyak.

6. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda berada dikawasan gurun)

7. Membaiki parut diatas kulit.

8. Menyerapan yang baik dan panatas kedalam kulit dengan sekali sapuan.

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.

Testimoni Extra Glutathione Amazing Lotion
121110987654321
CARA BUAT PESANAN EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION
Langkah 1:
Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut atas nama RAFIDAH MOHD BIKAN,

mbbMAYBANK : 551306719859

cimb

CIMB : 7041082916

Langkah 2:
✓ Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
✓ Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke cantikidamanbeauty@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp/viber ke 0127129287,

✓ Maybank @ CIMB
✓ Masa Bank In @ Transfer @ Cash Deposit
✓ Jumlah Bayaran & Produk
✓ Nama
✓ Alamat
✓ No.tel

 

Related posts:

Comments are closed.