AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG

1
AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG
RM150/botol @ 580gm/botol
(Postage : Semenanjung RM10 & Sabah Sarawak RM16)
(Free serum & free shaker)
Kini Aura White L-Collagen 900000mg datang dengan formula baru! Penambah baikan yang amat ketara, daripada 400000mg ke 900000mg. Banyak tak banyak uollss! Memang berbaloi sangat. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell! 5 stemcell yang terdapat dalam Aura White L-Collagen 900000mg ialah tomato, epal, roselle, snow lotus dan raspberry. Botolnya lebih elegan dan tinggi dari botol yang dulu.
Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)
Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)
AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG
RM150/botol @ 580gm/botol
(Postage : Semenanjung RM10 & Sabah Sarawak RM16)
(Free serum & free shaker)
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!
Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler
AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG
RM150/botol @ 580gm/botol
(Postage : Semenanjung RM10 & Sabah Sarawak RM16)
(Free serum & free shaker)

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Kebaikan Aura White L-Collagen 900000mg : 

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

✿ AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 900 000MG PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 5 STEMCElL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE . DITAMBAH BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 

Keistimewaan Aura White L-Collagen 900000mg :

50% pencerahan ketara dalam masa 1 – 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
✿ Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab.
✿ Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
✿ Mengecilkan pori-pori kulit.
✿ Menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut.
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
✿ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
✿ Mengurangi prebiotik dan 5 kali stemcell
✿ Mengurangi sakit radang dan sendi
✿ Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
✿ Membekalkan tenaga otimum sepanjang hari
✿ Mengurangi kolestrol
✿ Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
✿ Meningkatkan kualiti tidur
✿ Sesuai untuk lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Aura White L-Collagen 900000mg :

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)
AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG
RM150/botol @ 580gm/botol
(Postage : Semenanjung RM10 & Sabah Sarawak RM16)
(Free serum & free shaker)
  1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan doncang.
  2. Bancuh menggunakan air mineral atau air bersih biasa. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.
  3. Jauhi minum atau makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  4. WAJIB minum air masak atau mineral atau air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
  5. Cara yang sesuai untuk pengambilan Aura White L-Collagen 900000mg adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).
Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau. Insyaallah… kulit baby menjadi gebu-gebas selepas lahir juga.

Ibu-ibu menyusu juga boleh minum, Aura White L-Collagen 900000mg ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS. Ianya selamat.

Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

 

Banyak keberkesanan pada kulit & badan5

 

 

Testimoni :

1 2 3 4 5 6 7

7

6

5

4

3

2

1

 

AURA WHITE L-COLLAGEN 900000MG
RM150/botol @ 580gm/botol
(Postage : Semenanjung RM10 & Sabah Sarawak RM16)
(Free serum & free shaker)

==========================

Harga tidak termasuk postage :
☞ Retails : RM150/botol
☞ Dropship : RM105/botol
☞ Borong : RM95/botol (min 10set)

==========================

Waktu Operasi butik : 10 pagi hingga 10 malam
Waktu Online: 10 pagi hingga 10 malam

mmqrcode1415179689259

=====================

pm/sms/whatsapp/telegram : 0127129287

Cara Buat Pesanan
Langkah 1:
Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut di atas nama,
✓ MAYBANK : 551306719859 (RAFIDAH MOHD BIKAN)
✓ CIMB : 7041082916 (RAFIDAH MOHD BIKAN)
✓ HSBC : 011003738025 (RAFIDAH MOHD BIKAN)
Langkah 2:
✓ Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
✓ Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke annurboutiques@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat.
Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp/viber/telegram ke 0127129287,
✓ Maybank @ CIMB @ HSBC :
✓ Masa Bank In @ Transfer @ Cash Deposit :
✓ Jumlah Bayaran & Produk :
✓ Nama :
✓ Alamat :
✓ No. Telefon : 

Related posts:

Comments are closed.